Hormozan

(1 klantbeoordeling)

 13,00

De Hormozan van Van Eeuwen is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder ter ondersteuning bij schijnzwangerschap en hyperseksueel gedrag bij konijnen. De speciaal geselecteerde plantenextracten ondersteunen een normale geslachtscyclus en reguleren de vrouwelijke hormonen.

Artikelnummer: 8717344434461 Categorieën: ,

Gratis verzending vanaf €60

Beschrijving

Is er een verstoring in de hormoonbalans dan zijn veel lichamelijke systemen ontregeld. Herstel van deze balans is dus belangrijk voor je konijn om lekker in z’n vel te zitten. Door o.a. het afvoeren van afvalstoffen (ontgiften) en het optimaliseren van de juiste organen kan de hormoonbalans hersteld worden.

Ook bij moeilijk zwanger worden en moeizaam werpen kan Hormozan ingezet worden. Het is een natuurlijk hulpmiddel ter activering en regulering van de vrouwelijke geslachtsorganen. Voor het mannelijk dier kan Hormozan ingezet worden wanneer over-seksualiteit wordt vertoond.

Door zijn samenstelling is het tevens een uitstekend middel bij de behandeling van; onvruchtbaarheid, abnormale cyclus en ontsteking van de baarmoeder.

 

Zeekat (Sepia officinalis) heeft een diepe werking en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding.

Heermoes (Equisetum arvense) versterkt de bindweefsels rondom blaas en urinewegen. Het voert tevens afvalstoffen af wat bij draagt aan een normale hormoonhuishouding.  

Wildemanskruid (Pulsatilla pratensis) wordt als verdund extract toegepast bij dieren die schijnzwanger zijn.

Rozemarijn (Rosmarinus officinalis) bevordert de werking van lever en alvleesklier. Beiden hebben een grote invloed op de hormoonbalans.

 

Overige plantextracten zijn vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris), moerasspirea (Filipendula ulmaria) en Ferrum phosphoricum.

Dosering

Gebruik 2x daags, 4 weken. In sommige gevallen zal gebruik voor langere tijd achter elkaar of 2 á 3 keer per jaar een kuur nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Konijn: 4-10 druppels

Toedienen direct in de bek of door het voer/water. Bij voorkeur 15 minuten voor het eten.

Samenstelling

Vrouwenmantel: reguleren van de normale geslachtscyclus

Valkruid, Arnica: ontstekingsremmend

Vrouwenwortel: ondersteunt de baarmoeder

Heermoes: ondersteunt de afvoer van afvalstoffen

IJzer, ferrum:  ondersteunt de afvoer van gifstoffen

Rozemarijn: versterkt bloedsomloop

Zeekat, sepia: stimulering en regulering vrouwelijke hormonen

Moerasspirea: reinigingskuur

Alcoholgehalte 32%

Andere suggesties…